ABOUT US

Vol met trots kunnen we zeggen dat de eerste headspa van het noorden een feit is. Wij zijn Diana en Mina, twee gepassioneerde jonge vrouwen met een droom die we eindelijk werkelijkheid maken: het openen van onze eigen Japanse Headspa Salon, genaamd “Dimi Headspa.” Lees verder om meer over ons te weten te komen.

Meet the Founders

Diana is altijd gefascineerd geweest door de kunst van zelfzorg en wellness. Ze heeft een diepe waardering ontwikkeld voor de traditionele Japanse benadering van schoonheid en ontspanning, waarin het verzorgen van de hoofdhuid en het haar centraal staat. ‘’Zelfverzorging en wellness zijn voor mij een bron van balans en innerlijke rust. In de hectiek van het moderne leven bieden deze praktijken mij de gelegenheid om te vertragen, te herladen en dieper in contact te komen met mezelf. Het is niet alleen een uiterlijke verwennerij, maar ook een innerlijke reis van zelfliefde en welzijn. Het is verbazingwekkend hoe het investeren in mijn eigen welzijn mijn algehele kwaliteit van leven versterkt en me helpt om mijn beste zelf te zijn.’’

Mina, aan de andere kant, heeft een achtergrond in de schoonheidsindustrie en is vanaf jongst af aan liefdevol verzorgd door haar moeder, die een diepgaande passie had voor haarverzorging. Op regelmatige basis creëerde haar moeder een uniek haarmasker, samengesteld uit een harmonieus mengsel van kruiden. Deze bijzondere traditie van natuurlijke haarverzorging was een waardevolle erfenis die al generaties lang binnen de familie werd doorgegeven, en het vormde een waar ritueel.

De geur van de kruiden, vermengd met de liefde en zorg van haar moeder, vormde een onuitwisbare herinnering aan haar jeugd. Mina herinnert zich nog levendig de momenten waarop haar moeder haar lange, glanzende haren zachtjes kamde na het aanbrengen van het haarmasker, terwijl ze de tijd nam om verhalen en levenslessen met haar te delen. Deze kostbare ervaringen creëerden niet alleen gezond en stralend haar, maar ook een diepe waardering voor de kracht van natuurlijke ingrediënten en de kunst van zelfzorg.

Samen hebben we onze krachten gebundeld om onze passie te verwezenlijken en een unieke ruimte te creëren voor ultieme verwennerij en herstel.

‘’Zelfverzorging en wellness zijn voor mij een bron van balans en innerlijke rust.‘’

- Diana (co-founder)

We hopen je snel te mogen ontvangen bij DIMI Headspa

Of je nu komt voor een ontspannende hoofdmassage, een diep hydraterende haarbehandeling, of gewoon een moment van rust, wij staan klaar om aan al je wensen te voldoen. Bij Dimi Head Spa ben jij onze prioriteit, en we streven ernaar om je een onvergetelijke ervaring te bieden.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze salon en je te helpen jouw beste versie van jezelf naar boven te halen. Kom langs en ontdek de geneugten van een zorgzame en revitaliserende head spa-ervaring zoals bij geen ander. Omdat jij het verdient!

Laat ons voor je zorgen, want bij Dimi Headspa draait alles om jou.